2024-12-25
通常食汉堡快餐都系去啲大型连锁店食,但其实除咗佢哋仲有好多汉堡快餐店可以选择,我自己就钟意去这间食,钟意佢款式多元化,创新同埋可以自由配搭,价钱合理味道又唔错😋.我由佢尖沙咀旧店食到佢新店,新店比旧店大不少,灯火光猛.香脆粟米片鸡块(6件)配蜜糖芥末酱(自选)鲜嫩的鸡块外裹香脆的粟米片,几特别嘅配搭,每一口都带来充分的口感,搭配甜蜜的蜜糖芥末酱,绝对是开胃之选!天妇罗鳕鱼块(4件)配日式芥辣酱(自选)一般汉堡快餐店比较少食到,炸皮唔会过厚,外酥内嫩,搭配味道出的日式芥辣酱,几夹!黑松露芝士牛堡依款汉堡好多人推介,黑松露味唔会过抢,应该系特别调过味,黑松露酱与香滑芝士结合,加埋牛肉的鲜香更加令人垂涎,每一口都是奢华享受!香辣孜然羊堡坊间比较少用羊肉整成嘅汉堡包🍔,如果你喜欢食羊,依款羊堡系不错嘅选择!微辣惹味的孜然搭配搭羊肉嘅臊味,酱汁份量刚刚好,配埋松软嘅面包,不错.🍟 🥤**套餐选择**只需加$18,就可将餐点升级为套餐,享受更加丰富的用餐体验!我另外再加钱选咗番薯条(加$5),饮味就选了快餐店少有的热姜蜜,番薯条番薯味十足,热辣辣。🥓 **烟肉芝士薯波(加$7)** 依款薯波配上
香脆粟米片鸡块(6件)配蜜糖芥末酱(自选)
天妇罗鳕鱼块(4件)配日式芥辣酱(自选)
黑松露芝士牛堡
香辣孜然羊堡
🍟 🥤**套餐选择**
🥓 **烟肉芝士薯波(加$7)**
依款薯波配上烟肉和芝士,芝士味唔会过腻,无论是单独享用还是与汉堡搭配,都是完美的选择!
见佢餐牌有个🫚姜蒜味噌鸭堡好特别🤩下次会试下😋