2018-02-24 95 浏览
今次系外卖速递,唔系餐厅入面食,我睇返其他人的食评,觉得有必要下次要直接到餐厅食,可能有加分的可能性系餐厅入面先品尝到。一个餐,有个自选包,有沙律/薯条,仲有饮品,都系40几蚊,一个字:平!沙律系杂果沙律,沙律酱有点过多,唔系好食到原本各种杂果的味道,变晒沙律酱味。热朱古力,回来后有放回微波炉加热,都几好,朱古力味足够(朱古力粉冲的比例ok)不过有d太甜,当日无提供糖可能系因为店铺落左,甜度呢d好个人口味,对我来说是太甜了。牛肉汉堡,都系一样整热返,好食的,欣赏个酱,好香!以cp值来说真系几好的!小食拼盆,有炸鱼,薯角,炸洋葱圈,芝士薯波,炸鸡全翼。有茄汁和沙律酱跟,我谂系因为有个炸鱼所以跟沙律酱,呢方面睇到呢间野几细心。个芝士薯波好食!佢的炸野粉薄,除左鸡翼有少少炸过左龙(鸡翼尖同鸡锤位炸干晒),其他都炸得刚好,其他唔评论,唔系因为太差,系因为我外卖炸物,如果就呢次表现评论实在唔公平,有机会即场食再评。总结: 睇完别人的评分,觉得外卖实在太大差别,今次先比个中立d的分,下次再到店食,到时再评分吧。

外卖送餐