2019-01-23 310 浏览
阿妈叫阿哥放工去取盆菜,阿哥请全家食多餐顺便取盆菜阿哥好似同经理好熟坐房空间好大,阿哥问我地想食乜?老人家必答是但!我同细佬问阿哥放题唔系任食?之前来过都系啦阿哥话原来呢到有私房菜食!我同细佬话当然食放题,阿妈同阿爸不太喜欢生食同烧,我同细佬就刚相反,一开始当然刺身船,出来好靓新鲜再上寿司都好靓,夹起不散亦很新鲜到老人家泰式食物到,阿哥叫人小辣,焗蟹盖外面焗到刚好有点焦食落内系海鲜薯蓉,好味!泰式生虾又系我地食,虾肉质都不错新鲜,但泰式虾汁好好味炒蚬就系爸至爱,味道都好野味!泰式虾饼+鱼饼,大家一起食,都不错够热,不太油日式、泰式食物上齐,店员就帮我地同时间开2个炉,一个炉铁板烧,另一个炉可以海鲜蒸气火锅或者打边炉,原来系呢间店特色玩法当然要来过大合照今晚乜都食过海鲜好新鲜汤底阿哥至爱好鲜甜!日本牛肉烧好香打边炉亦一样好嫩滑最后走时取盆菜,当然要影返张相,出来都好靓!多谢阿哥好饱的一餐,明晚又食盆菜如果好食就写上来赞下你
阿妈叫阿哥放工去取盆菜,阿哥请全家食多餐顺便取盆菜
阿哥好似同经理好熟
再上寿司都好靓,夹起不散亦很新鲜
到老人家泰式食物到,阿哥叫人小辣,焗蟹盖外面焗到刚好有点焦
当然要来过大合照
今晚乜都食过