之前中午同朋友嚟过食酱油蟹 觉得味道都几好食 但啲侍应都好忙 忙到茶都等咗好耐先refill今次7点坐低 一放餐牌 唔同嘅侍应就三番四次企喺隔离俾压力你落单,同佢讲咗未睇完要等阵, 行开一两分钟又再过嚟企喺度,劲唔耐烦咁。今次就无叫蟹,想食佢啲韩国料理,叫咗豆腐脑汤加个饭、韩式蒸蛋、水冷面咁。 然后个侍应就话你唔叫烧肉,唔洗起烧炉 咁要8点半交枱(佢言吓之意姐系话我地叫啲野唔够贵 食完好走)咁我地两个人都唔想急急脚食 都想慢慢食慢慢倾 咁所以都叫咗份烧肉。 落完单之后,佢又话你叫咗一份烧肉,厨房帮你烧得唔得,态度又系劲西,其实都唔系俾Option你拣,只系例牌通知你一声 烧肉厨房烧。 啲侍烧落𩠌喺枱又劲大声 完全冇服务可言 食到8点3 就催卖单 真系劲差,两个人买单都6xx 但成餐饭真系好唔好受 茶记服务都仲好过佢其实叫咩食物都好 都唔系你啲侍应赚㗎啦,唔明你有啲白鸽眼 觉得叫咩𩠌先值得坐耐啲/态度先好啲啰 抵你一世都系做侍应😂我喺度睇返啲食评 啲人食蟹食烧肉 都系被佢哋嘅侍应对待得劲差 又催交枱 讲真呢啲态度 野食好食都唔会有下次 🙄

啲侍烧落𩠌喺枱又劲大声 完全冇服务可言

2023-05-07