嚟到这家食店,一试就为佢个紫薯芋圆小丸子凉粉打咗个掂!🤤 啖啖芋圆,咬落去又Q又弹牙,每一啖都系香甜来袭嘅享受。凉粉清爽,入口即溶,夏日必备嘅消暑圣品!再嚟个榴梿仙境,哎呀,榴梿控嘅朋友唔好错过喇!👅💦 D24榴梿嘅味道简直正到爆灯,同椰子冰混埋一齐,我可以话你知,𠮶个香滑真系得令到停唔到口!食店嘅选择多到你眼花撩乱,令人好想每样都嚟个一试。🌈 呢度嘅甜品,唔只系味觉嘅满足,仲有𠮶份心思同创意。你睇啲紫薯芋圆,色泽缤纷,食落唔单止美味,仲非常赏心悦目。喺依个充满港式情怀嘅甜品店,每一次嚟,都似系开一次味蕾嘅冒险之旅呀。话时话,听晚朋友大聚会,都要推介下佢哋来饮茶,咁就可以再食返转呢堆搞作喇!🥰