2024-02-02 241 浏览
今次话你知,我去咗间传说中嘅美食天堂啲嘢食真系好得嚟平民价位,份量又实在👍。首先,牛油果沙律拼炒蛋农夫包感觉得嚟新鲜健康,牛油果剁碎咗衬得啱啱好,个炒蛋滑溜溜,攞啲牛油农夫包夹起,个口感系绝配,健康同满足感一次过得到。讲到薯条,认真唔错呀,喺我啲心水拣选里面。薯条香脆唔扎口,而家食一口,真系令我心情大好。另外,加咗啲健康色彩嘅沙律菜,点缀得啱啱好,唔会觉得罪恶感爆灯。沙嗲牛肉包就稍微逊色小小,牛肉同沙嗲酱嘅搭配唔够够味,可能我对沙嗲嘅期望过高。不过个面包本身香软,总算补救返少少。最后,一提忌廉沟鲜奶,顺滑得黎甜度控制得宜,加埋店员𠮶份心思,搅拌得刚刚好,下次试试再加咗嘢饮款去。总括黎讲,我哋呢啲钟意食嘢嘅平民,系会对呢间餐厅赞唔绝口嘅,心情都跟住好哂。等我有时间,一定要再过嚟探下佢嘅其他美食,寻寻宝喇!🥗🍔⭐