2024-01-08 859 浏览
朋友,如果你走到东大街,系时候check下Cafe Cabin,唔系广告,真心觉得佢哋个All day breakfast几好食🍳。烟肉香脆得嚟唔油腻,煎蛋流心,啖啖牛油果顺滑得来,个大啡菇香气扑鼻,份量够令人食到饱。个窝夫死正!淋上啲拖肥酱,正到飞起!𠮶个蟹肉露笋浓汤天使面同样正爆炸!天使面条滑溜,蟹肉同露笋清新得黎又鲜味,搅埋一齐,好似一场味蕾嘅盛宴咁。焙茶拿铁就真系洗涤心灵嘅好野,焙茶香浓,拉花靓,一饮落去,烦恼都飞咗🍵。最劲爆嘅莫过于芋泥牛角包窝夫,芋泥够香又唔太甜,同啲牛角包松脆又有咬劲,食落好满足😋。Cafe Cabin,食物质素一流,服务态度又好,下次一定再嚟!(只系如果有抹茶系列,我会更开心㖞~)🍃 分数?绝对满分啦!