2009-07-03 9 浏览
最近台式饮品店忽然又大行其道, 都唔知发生咩事.某日行经荃湾呢间COME BUY, 因为记得系magazine见过佢, 闻说好出名, 见有时间就排队试下.净系排队, 都排左3个字.等, 又等左2个字.成半个钟先饮到一杯野, 忍耐力差d都唔得.我点左杯台湾3Q百香果汁, 因为COME BUY正做紧呢杯野既特价推广.果汁偏甜左少少, 但D粒粒好好0赵.点知越0赵越起劲既时候, 冷不妨一下"卡"一声, 我以为自己咬到粒沙!好恐怖~再0赵, 又"卡"一声, 然后舌尖feel到一阵超酸既味道.吐出黎睇一睇.... 我谂, 系因为d 核搞埋落杯野到.我唔知系呢杯野饮既特点, 定系唔小心, 又或是发明呢杯野既人无认真饮过...我觉得.. d 核搞到我唔可以好爽咁0赵d 粒粒, 0徙晒~有点失望, 希望comebuy改良下杯野啦~
最近台式饮品店忽然又大行其道, 都唔知发生咩事.
净系排队, 都排左3个字.
等, 又等左2个字.
成半个钟先饮到一杯野, 忍耐力差d都唔得.

果汁偏甜左少少, 但D粒粒好好0赵.
好恐怖~
吐出黎睇一睇.... 我谂, 系因为d 核搞埋落杯野到.

有点失望, 希望comebuy改良下杯野啦~
百香果汁
排大队
2009-07-28
$12 (其他)