2024-01-18 727 浏览
食在这家店,第一啖嘴就劲到弹起嚟!😋点咗个炸芋波,外皮香脆到爆破,一啖落去年糕咁厚身嘅芝士,又滑又拉丝,我直头系味道既俘虏!然后,试咗个火灸三文鱼,肉质唔系寒寒地,享受到𠮶温暖嘅口感,非常之满足。最惊喜莫过于鹅肝寿司,浓郁嘅口感似乎喺我嘅味蕾上边开舞会,个个舞伴都跳得好劲,好正!系都唔少得提,呢度嘅带子寿司,带子大得吓死人,新鲜得来,一咬落去弹牙得嚟又甜,真系会想高叫出嚟:好食爆啦!👍👍整体嚟讲,这家店嘅食物保持一个好高标准,你唔使担心会食到啲咩问题货色。啲食物唔单只卖相靓,味道真系驾到你"一流"、"发咗"、"插电"!如果你想揾一个唔洗对米宗教嘅好地道嘅日本寿司店,呢度决对值得一试! 💯