撇开烦恼,我喺这间店嘅食物体验真系正到爆炸🔥!首先,𠮶啲蜜糖鸡翼🍗,包你食咗一啖就停唔到口,糖香烤焦得啱啱好,啖啖肉地道得滞。平时我唔食鸡翼皮,但喺度,我竟然毫不犹豫咁大口大口撕啖;个皮脆到即刻融入你味蕾,味正到喊出嚟。食住鸡翼,点可以少咗意粉?佢哋个卡邦尼意粉够晒level⚡,入口就知道大厨手势有几叻,意粉煮得啱啱好,酱汁嘅浓郁香味配得绝妙无比,我同桌旁嘅朋友只手快过只手去夹,几乎秒清盘!再嚟食个香蒜炒杂菌🍄,炒得香气四溢,每一啖都吸饱咗浓浓蒜香,每啖菌都Q弹得嚟鲜味十足,唔油腻到哂嘴,啱到不得了!店里面嘅气氛bingo🎉,搭配埋以质量并重嘅食物,喺呢度食饭可以话系开心到飞起嚟。下次行过呢个区执定要再过嚟试多转,换转新口味,享受一下啲宜家少有嘅满足感啦!👍