2021-12-31
🍴红凤凰口水鸡饭60蚊🔥🐥葱花 芝麻 切碎调味 辣酱几惹味 带有少少麻辣 无骨既鸡肉真系所有位去哂骨 食落除左滑仲啖啖肉 正👍🏻🍴脆皮饺子加6 蚊🔥🥟整得好香脆既饺子 入面热辣辣 带 d椰菜同 juicy猪肉 🐷正加6 蚊饮品一杯🍴热茉香珍珠 原价32 蚊珍珠细粒弹牙 茉香味几香 感觉几润 🍴荔枝梳打 原价32 蚊🧊荔枝味几香 唔太甜 ok 👍🏻 🍴醋抵黑豚腩饭 66 蚊🐽有紫菜做装饰 葱花 洋葱 仲有烟韧弹牙既豚腩猪肉 够哂入味 饭粒够软林 食到中段会带 d醋味 几开胃 🍴府城虾条 加6 蚊🦐似虾卷多 d外皮有 d似腐皮卷有口感 入面既虾肉同虾胶弹牙 带 d类似沙律酱既口感 几特别🦐 唔错#虾条 #饺子 #黑豚肉 #口水鸡 #猫Score 平均分 <7.9/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#梦乐园尖沙咀北京道65 至69 号环球商业大厦2 楼 205 至
🍴红凤凰口水鸡饭60蚊🔥🐥
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#梦乐园
尖沙咀北京道65 至69 号环球商业大厦2 楼 205 至206 室
~~~~~~~~~~~~