2019-01-24 818 浏览
确罐虾,我地系食野唔抹嘴嘅拉拉屎战队。今日我地战队人少少,想揾啲刺激,于是就决定去食泰国菜,可惜今次食完都系未揾到刺激感。屎女人(黄)战士:海南鸡好普通,酱汁淡左啲,份量唔系好够,性价比一般。餐厅环境一般,好多野都痴立立咁。但呢间系附近唯一一间比较出名近似传统泰国菜的餐厅,想试既就一于试下。(5/10)屎桥(青)战士:咖哩汁好稀,无香浓的感觉,味道都淡淡地,好一般。我本身唔好辣,但起码都想食番咖哩的香味,可惜都无乜。猪扒份量都算少,而且就真系啲普通猪扒咁,无咩特色,差啲都唔记得左食左啲咩。(5/10)屎靓(红)战士:咖哩汁好稀,唔似平时会杰啲咁可以捞饭,猪扒好干,味道一般。整体就觉得性价比OK,四十几蚊有埋饮品。(6/10)拉拉屎conclusion算系新蒲岗附近一间较地道的泰国菜餐厅,未试过可以试下。但整体食物味道好似差左,无以前咁好食,而环境就一般,一系坐门外的位,店内的位比较少同迫夹。
确罐虾,我地系食野唔抹嘴嘅拉拉屎战队。

海南鸡汤金边粉

屎女人(黄)战士:
海南鸡好普通,酱汁淡左啲,份量唔系好够,性价比一般。
餐厅环境一般,好多野都痴立立咁。
黄咖哩猪扒饭

屎桥(青)战士:

屎靓(红)战士:
咖哩汁好稀,唔似平时会杰啲咁可以捞饭,猪扒好干,味道一般。
整体就觉得性价比OK,四十几蚊有埋饮品。(6/10)

拉拉屎conclusion