2024-04-29
呢间主打日式创意卷物嘅餐厅喺香港周围都有分店,🐼之前食过荃湾觉得唔错,今次约咗朋友去铜锣湾,就试吓佢铜锣湾嘅分店。埼玉 网烧牛舌(4件) $78 - 牛舌系即刻烧出嚟嘅,调味啱啱好,唔会太咸抢晒啲味。牛舌唔会太靭咬唔开,唔错唔错👍🏻大阪自家制炸鸡 $78 - $78 六大旧,咁多protein 食完都饱左一半 😂金龙卷 $105 - 我哋唔食芝士,店员好好咁帮我哋落单 “金龙卷走芝士” 👍🏻 呢个卷物面头系三文鱼,入边系炸虾🍤烟花 $108 - 我钟意食呢个啊,面头系辣辣地嘅吞拿鱼蓉,份量都俾得多,覆盖晒饭面,仲要好厚。店员服务态度好好,亦都有礼貌。铜锣湾嘅分店位置几prime,喺澳门逸园中心,即系SOGO附近,好方便。🍽 餐厅: 古今 (铜锣湾)🏠 地址: 铜锣湾轩尼诗道525号澳门逸园中心21楼#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食写真 #hk
🍽 餐厅: 古今 (铜锣湾)
🏠 地址: 铜锣湾轩尼诗道525号澳门逸园中心21楼
#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食写真 #hkig #hongkong