2023-06-01 182 浏览
📍罗东肉焿番元朗凤翔路69号建辉大厦地下5号舖🐥🍚盐酥一口鸡鲁肉饭 $58🍞肉松芋泥吐司 $42🧀🥚芝士蛋饼 $38☕️古早冬瓜茶(冻) $11黎到元朗本来想同女朋友食另一间台湾餐厅,但原来冇开🤦‍♂️于是我地就去左呢间古早台湾餐厅啦😆女朋友话呢间餐厅既鲁肉饭🍚好食😋,果然冇介绍错😆鲁肉饭既调味啱啱好,可以一口气食晒成碗饭🤣不过盐酥鸡🐥就炸得有啲干🤕吐司🍞既馅好饱满,啖啖都食到芋泥同肉松😆蛋饼🥚好香,不过就唔系好食到芝士☹️呢间餐厅仲有其他古早味既美食,钟意台湾古早味既朋友,黎开元朗可以黎试下😆#bunnytummy_新界#bunnytummy_元朗#bunnytummy_台湾菜#luodongrougengfan#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去处 #拍拖好去处
📍罗东肉焿番
元朗凤翔路69号建辉大厦地下5号舖