2024-01-05 20 浏览
出咗100分钟任食放题,可以选择古早秘制羊腩煲/台式麻辣鸡煲/南乳猪手煲🍲一次过满足三个愿望,就梗系嗱嗱声去试吓啦💨古早秘制羊腩煲羊肉肥瘦适中,腍得嚟亦都保持到口感,而且冇乜羊膻味💕汤底亦都好足料,加咗竹蔗再配上马蹄、枝竹、冬菇同笋,所以感觉上更加鲜甜😋仲有配埋台湾江记腐乳酱,简直一流🤤台式麻辣鸡煲鸡煲香辣惹味,而且鸡肉亦都好鲜嫩,充满台式嘅感觉😆爱辣嘅觉得越食越滋味❣️南乳猪手煲猪手口感丰富,喺爽口嘅质感,而且猪手大大旧配上台南南乳酱,唔会令人觉得好肥腻🥰仲可以无限追加配料同小食美国肥牛/台式芋头条/澎湖贡丸/花枝丸/士林盐酥鸡/阿宗面线(配阿宗辣椒酱)/娃娃菜/新鲜枝竹/万华街小碗蚵仔卤肉饭/196 台式芋圆等⋯⋯⋯包你食到捧住个肚仔走啊

古早秘制羊腩煲

台式麻辣鸡煲