2020-06-15
抖蛋古祖味💛 Handmade Traditional Cake💛🐥🥚🍰🍴..唔知近期大家有冇发现,古祖蛋糕近期真系好似悄悄崛起,多左好多间啊。每间古祖蛋糕店都好人气,好多人排队。吃货如我,当然不能错过。.今次黎到启德✈️,发现呢区真系变左好多,发展一日千里啊啊啊。经过见到一间马来西亚🇲🇾 古早味蛋糕。那份烘培 刚出炉既鸡蛋香,真系好诱人💛,成条街都嗅到 吸引左我。.传统手工制作,手工现烤现做,真系传统手作啊。每件蛋糕都用上精选食材 以传统手工制法,坚持当日新鲜现做,超绵密 细腻口感。.ll今次就试试原味、咸蛋黄,真系好吸引❤️。用上无添加优质面粉,新鲜鸡蛋🥚,100%全天然食材, 不添加防腐剂、香料。.真系吃出那份执著,蛋糕超绵密,松软又湿润。新鲜热辣辣食,真系吃出那份鸡蛋糕香💛,仲有咸蛋黄那份咸香啊🧡。但即食唔晒都唔惊。。其实放雪柜都一样好食,2种截然不同既口感,同样吸引 (保存期限:冷藏两天)。..一份蛋糕🍰 一颗感恩的心,面对每一位有缘人。..×××××ש沐宁街8号启德1号2期地下11号舖..
l[口味分别有:咸蛋黄、芝士、原味]l
一份蛋糕🍰 一颗感恩的心,面对每一位有缘人。
×××[抖蛋古早蛋糕]×××