2024-07-08
糅合咗中国古迹故乡同埋台湾特色嘅火锅🍲一间咁有特色咁正嘅餐厅 出色嘅火锅体验 梗系要快啲嚟试吓‼️==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🌶️祖传秘制麻辣锅 &🐝蜂巢豆腐白汤锅 佢哋嘅汤底唔系讲笑 系真心好好食‼️鸭血豆腐任添饮加😍一共有六个汤底俾你选择🍲🐮极品安格斯牛小排 卖相可以话俾你知呢间餐厅唔知食得仲睇得添😍吸睛之余仲好好食🌶️肥瘦均匀又有肉味嘅牛 喺边度揾呀🔥🍉鲜榨西瓜汁 大热天时 西瓜汁健康又解渴❄️老油条 系炸油炸鬼😍吸收晒汤底 保留少少脆口好好食👍🏻🦀日本蟹柳 好欣赏呢只蟹柳就算熟晒都唔会散开一条条🥹🥩脆皮芝士肠&午餐肉 打边炉梗系要食返少少邪恶嘢㗎啦😊🥦菜心苗 个人觉得衬白汤底好好食‼️🥟四寳饺拼盆 有鱼皮饺韭菜饺等等每样是一个味道啱晒有选择困难症嘅人👍🏻😊🥔脆炸薄切土豆片 好特别嘅小食 好似炸咗嘅薯片上边加咗椒盐就咁食都好好味😍
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
🍉鲜榨西瓜汁 大热天时 西瓜汁健康又解渴❄️