2023-06-15
.香江花月,净系个名都充满古代情怀,入面既装修以怀旧香港风为主,放有人力车、拨盘电话、打字机、留声机等等作装饰。唔止装修特色,连菜色都好华丽,加埋有个类似team lab既房俾你影相打咭,唔怪得咁多人黎帮衬。虽然价钱贵些少,但地方、食物靓,坐得舒服又静静地,值得的💖—✦埋单:$1,419 / 2人(with 10% service charge)—✧日本牛乳玫瑰锅 $168✨必点锅底✨好多食用花花同有两大朵牛乳玫瑰,超级靓!打边炉一定先饮汤,劲香浓牛奶味,不得了🤭.✧香江拼 $798集一切牛牛于大成既打咭拼盘,有齐黑柏叶、牛胸爽、牛心椗、牛脷、牛𦟌、牛柳粒、手切肥牛同安格斯肥牛,牛肉砌成一朵朵玫瑰仲有鲜花作伴衬,见到系Wow!味道仲要系好正,牛味超重,值得提系牛柳粒,因为厚,所以我地都冇理时间由得佢煮,但煮左都几耐都冇韧同好好味!.✧七彩饺子 $108盛装饺子既架已经够有特色,七彩鲜色饺子仲非常吸睛!味道包括金华火腿菜肉、午餐肉粟米、虫草花、蟹肉黑松露、冬菇荠菜、姬松茸野菌同和牛香茜饺,饺子皮亦有𡁻头,而且大大粒👍🏻.✧凤琉香 $78✧桃花缘 $88超梦幻既两杯饮品,会整Smoky A
—
—
✧日本牛乳玫瑰锅 $168
✧香江拼 $798
✧七彩饺子 $108
✧凤琉香 $78
✧桃花缘 $88
超梦幻既两杯饮品,会整Smoky Air Bubble系饮品上,仲要整多几个系空气飘扬营造气氛,爆破后会变成一缕烟仲伴随bubble gum香味🥰