2021-10-10
系九龙城新开既cafe🥰 主要提供甜食同饮品😋 book 左劲耐终于都去到啦❤️ 踏入门口既第一刻, 就已经充满住复古、怀旧既气息😍 所有摆设都劲花心思❤️ 美美的😍 劲有质感🥰 超钟意呀❤️❤️❤️甜点定食 ($80)定食包括玫瑰荔枝海绵蛋糕🌹 柚子味噌挞🍋同埋豆腐泡芙😋 店员好细心咁介绍🥰 同埋提醒我地由最淡味开始食👍🏻海绵蛋糕玫瑰味浓,再加上中间既荔枝果冻,整体好清新🌿 唔算太甜😊味噌挞有惊喜❤️ 挞皮松脆,柚子味好特出,再加上小小既味噌味,整体味道好平衡👍🏻 好食😋泡芙重豆腐味, 质感好好😊玄米抹茶饮($60)个人好钟意依杯饮品🍵 抹茶味甘味特出😋 加埋牛奶香滑🥛 好饮👍🏻焙茶黑芝麻饮 ($60)芝蔴味超特出,而且带有小小焙茶既炭香味,加上面头有小小似奶盖,增加左整体既口感😊味道 🌕🌕🌕🌖🌑环境 🌕🌕🌕🌕🌑服务 🌕🌕🌕🌖🌑抵食度 🌕🌕🌕🌖🌑
甜点定食 ($80)
定食包括玫瑰荔枝海绵蛋糕🌹 柚子味噌挞🍋同埋豆腐泡芙😋
店员好细心咁介绍🥰 同埋提醒我地由最淡味开始食👍🏻
泡芙重豆腐味, 质感好好😊
玄米抹茶饮($60)
焙茶黑芝麻饮 ($60)
味道 🌕🌕🌕🌖🌑
环境 🌕🌕🌕🌕🌑