2023-11-22 83 浏览
事关一个懒散既下午,本人刚刚系淘大MCL出黎,睇完Captain Marvel 2感觉掉左$65同青春一齐掉左落咸水海。拒绝肉类既我谂住食个海鲜午餐等心情好番啲,于转角位置见到呢间Hi Tea,竟然平凡的路边餐厅有龙虾🦞餐食,果断一头撞入店内明明下午茶时段,餐厅依然爆满,令人满心期待,一坐低立即以QR code 落单,揾黎揾去都唔见有店外海报既龙虾餐,当终于乱翻出龙虾餐,未未㩒到个按钮就竟然弹出之后返回主目录再按,依然不断弹出此画面,本来心情不悦变得更为火滚,只好直接叫店员落单,半咸淡广东话姐姐话食咩?「麻烦要门口外poster果个龙虾汤海鲜汤饭,冻0水」,轻松落单后攞起单据一睇,搞笑,本身$138既餐变左做「浓虾汤海鲜汤饭」,立即平左一半。好在发现得早味道的确系唔错,龙虾肉都可以有2只手指咁粗,几弹牙下,加埋虾头既虾膏表现相当满意个饭亦毫不逊色,虾汤味道刚刚好,没有死咸,墨鱼圈有煎过,烟烟韧韧,蚬的种量不少但蚬肉失踪了6成,食到最后都没有在汤底找到😵青口没什么味但汤底搭救,饭粒粒粒分明相当美味既一餐,如果唔系一开始落单古灵精怪左d,都称得上好唔错既饮食体验,建议完善一下个QR cod

相当美味既一餐,如果唔系一开始落单古灵精怪左d,都称得上好唔错既饮食体验,建议完善一下个QR code落单系统,如果唔系又会有食食下汤饭,呀姐攞住个牛扒铁板餐问系唔系我叫、话系我枱号落order既事情发生(我心谂唔洗钱就放低
2023-11-21
  • 波士顿龙虾海鲜汤饭