2023-06-04
未试过,专登入嚟一次,呢一次之后未必会再试第二次。门口虽然有两个三文鱼的bagel餐。但我始终选择了all day special 的Egg Benedict: 有咸牛肉$及三文鱼$90两款选择。饮品另计。我叫咗三文鱼egg Benedict ,荷兰汁on side及nutty的Americano, 唔收现金,八达通PayMe及另一种电子货币,唔记得咗系乜。大大杯咖啡,好似几抵,可惜所谓嘅nutty都系比较淡。Egg benedict 仲失望,以为会有两块包,最少有两只蛋,点知系一片似乎系日式/丹麦式软面包,上面几块沙律菜,一只鸡蛋。感觉份量少一节,只有半份的感觉。因为本身唔肚饿,所以OK。如果唔系, $90呢份嘢,就真系唔抵。因为基本上冇技术可言!而且所谓的荷兰蛋黄汁,应该系现成买返嚟嘅沙律酱!其他餐厅的荷兰汁,可能真系会自己用蛋黄去做。Anyway, 坐喺度几relax。因为如果冇位,店员会同进餐厅的的客人讲full House,所以令到环境唔会太迫。唔会有人喺身边等位,亦都唔会喺长梳化旁,摄好多人坐。想要选择嘢食,或舒适度,你自己拣。
大大杯咖啡,好似几抵,可惜所谓嘅nutty都系比较淡。
想要选择嘢食,或舒适度,你自己拣。