2023-05-03 600 浏览
西环。面包店🍪#milktea西环 #milktea香港大学 #milktea面包店今次终于食到前排超红嘅千层生吐司🍞💫佢哋d面包都系无防腐剂 无添加的千层生吐司 $30一开佢个袋子 有淡淡嘅面包味🥳✨佢都有几层 撕出来都嘅面包都很薄 佢面包真系好软熟 好有牛油香😙😙食入口系有入口即溶嘅感觉 真系好推介😍😍因为他是限量制造嘅所以如果想食可以直接whatsapp 佢哋预约🙌🏻❣️(咁就可以不用排队)📍小时候 Childhood Bakery西环卑路乍街7-11号 海都楼地下2号铺#香港美食 #面包店 #西环 #西环美食 #西营盘 #西营盘美食 #bakery #foodie #foodies #hkfoodie #foodiehk #eatwithfoodiez #千层生吐司
西环。面包店

千层生吐司 $30