2004-01-26 8 浏览
o系佐敦区有两饮咖啡o既好去处, 一处系佐敦道"裕华" 对面o既Asmara, 另一处系我要讲o既呢间, o系逸东酒店地库o既Aroma.呢度系自助型式, 地方好大, 有大台细台同梳化, 坐得有咁舒服得咁舒服. 有报纸杂志睇又有得上网, 净系环境同气氛已经赢o左唔少印象分.食物方面, 试过杯细o既Americano ($17) 同German Cheesecake ($18). Americano 够味, 有水准, 装咖啡o既纸杯外面包o左一层纸皮, 惊死你"辣"亲只手, 服务够晒细心!German Cheesecake 可能唔系正宗德国式o既制法, 但芝士够软滑, 隐若有blue cheese o既味道, 芝士馅stuff o左西梅, 面头有层o者厘同蓝莓加龙珠果, 唔错.食同坐都咁好, 以后梗系会多o的o黎啦! ^_^
食同坐都咁好, 以后梗系会多o的o黎啦! ^_^