餐厅: 譚仔三哥米線 (福榮街)
资讯:

2009-10-04 15 浏览
10月2 日排戏, 夜晚去左食谭仔, 食过好多次谭仔, 不过都系第一次食呢间, 叫左个炸酱牛肉米线, 见到朋友都系炸甾另外上, 我都跟下佢地先原来另外上炸酱系好食好多!唔知系咪我心理作用, 但系我觉得另上系多炸酱d嫁! 有足足一个细碗仔咁多, 而且平时d炸酱捞左去d面到好多都会食唔到, 又唔见晒, 不过另上就完全无呢个烦恼, 又可以大啖大啖炸酱咁食真系有另一种满足 牛肉都几滑, 唔错!柠茶见朋友叫小甜我又叫哈哈, 又真系好饮d和, 个涩味岩岩好, 今次真系有新得著!

原来另外上炸酱系好食好多!

牛肉都几滑, 唔错!

2009-10-02