2019-07-13 101 浏览
同同事gathering永远都系最开心😬一落楼梯已经俾个招牌吸引左,估唔到行到落去继续有惊喜!装潢十分old school,彷如置身90年代,墙身既电话仲系8个字,有少少似去左古装街,好惊喜👍👍-我地决定眼寛肚窄,因为斋睇menu已经觉得好吸引,汤底叫左猪骨锅,真材实料!真系有几旧超大猪骨熬成,汤底颇鲜甜,胡椒味重几惹味😋 火锅配料选择超级多,眼花撩乱,叫左手切本地靓牛、黑柏叶、大蚬及广岛蚝等海鲜,啲嘢食非常新鲜,特别啲海鲜爽嫩弹牙,渌完都仲系好大只👍不得不提既系个鲜虾云吞皇,大大只足料厚实,入面鲜虾大粒又爽口,禁不住encore左2碟😋😋-店员亦好有礼貌又勤力,执碟速度好快,抵赞👍 店舖地理位置方便,尖沙咀地铁站一出行2,3分钟就到,加上食材新鲜选择多,装潢富有香港怀旧特色,绝对系值得再度回妨打卡嘅!
同同事gathering永远都系最开心😬

贵妃蚌