2020-01-15 317 浏览
睇D食评,好似好多野食…又有海景咁,选择左中午时间去试一试,去到门口就有一阵海鲜味同看到开放式厨房,环境十分开扬,有独立套房同一班朋友食但就没有海景,还有户外坐位。我选择坐窗边睇海景食放题,餐厅落单方法系用wechat落单,但可选择食物没有其他放题咁多,真的好少选择。可能因为新餐厅…需要客人用手机落单但无提供wi-fi,中午时间人流不算多,落完单之后经理通知系统死机,需要写纸仔入单,搞一搞都用左大半个钟先上菜,三文鱼刺生哑色一D都唔新鲜,海胆就还可以食用,但每一件都得尾指指甲咁多份量…真的太少,肥牛煲就全肥无肉食,炸物就粉浆超厚,鸡翼都系来货,雪糕就用本地一间很少人知道的品牌,饮品都系正常选择…我都唔算要求特别高的人,需然系放题餐厅,但还未值到这个价格,但这一间胜在有无敌海景做噱头,食物就一般啦!!有待改进

2020-01-07