2022-12-18
Angel & Devil 佢地有出过唔同款式嘅港女下午茶而今次系就系朱古力系列🍫🍫🍫🍫🍫呢个朱古力 afternoon tea set 由即日开始已经有得食供应期仲至到明年1月 大家可以bookmark定🔖*佢地 Angel & Devil 又系有室内同室外位坐室外位其实都几chill~可惜个日太热下💦我地系选择需要冷气❄️都系留系室内适合我地多啲🤣*去之前都见有唔少嘅负评 自问系有啲惊惊地 打定输数嘅感觉朋友仔话去食就即管去博一铺🥺好彩嘅系都真系算正常水准成个tea set最主要都系围绕黑松露同朱古力多咸点系以黑松露为主🍄而甜点会以朱古力为主🍫但其实黑松露个味都真系唔系好出下✨少少嘅温馨提示:甜点就真系要快食会劲快溶 会变得劲淋身一溶就好易变水状*❣️Choco-Duo Afternoon Tea Set 朱古力双重奏下午茶 $298/两位用*🥞黑松露榛子千层酥🍄北海道带子黑松露忌廉汁酥盒🍣烟熏三文鱼卷配黑松露酸忌廉 🍎法国鹅肝酱多士配黑松露及焦糖苹果🍰红桑子黑白朱古力慕丝蛋糕🍫抹茶朱古力泡芙配古士酱🧀黑松露芝士泡沬🥧黑松露葡挞*再配 70%可可法国朱古力火锅🫕✅时令鲜果✅马卡龙✅绵花
而今次系就系朱古力系列🍫🍫🍫🍫🍫
供应期仲至到明年1月 大家可以bookmark定🔖
佢地 Angel & Devil 又系有室内同室外位
坐室外位其实都几chill~
可惜个日太热下💦我地系选择需要冷气❄️
✅时令鲜果
✅马卡龙
✅绵花糖
自选饮品2杯:
🌿Mint Chocolate Kiss (Cocktail)
- Green Mint Liquor
- Cacao
- Cream
[OR]
🍌Choco Typhoon (Mocktail)
- Banana Chocolate Souce
- Caramel Syrup