2010-03-22
啊~~ 原来佢系以前细细o既铺头变身o既, 咁我已经系第二次食lee间排骨店啦~ 初时仲以为第一次食tim~~~上次系食lunch, 今次系食dinner, 两次都有叫排骨, 不过感觉上上次好食d$32排骨担担面连豆浆: 排骨另上感觉良好, 因为咁样先唔会令排骨因为浸得太耐而口感变差, 不过可惜o既系件排骨冇第一次食咁好食, 今次系偏肥同细件, 有d扣分啊~~~ 不过佢地都会问你担担面要唔要辣, lee样野都算细心~~~$32酸辣云吞连豆浆 + $4配面底!!! 整体上都average啦, 4粒云吞涵料足~~ 不过酸辣汤辣味同酸味都唔够, 可以再做好d, 但反而汤o既配料好似木耳、肉丝o个d又足料wor~~~希望下次如果再去的话排骨可以再进步d就好啦~~~ 因为我真化3几钟意食上海排骨啊~~~
不过佢地都会问你担担面要唔要辣, lee样野都算细心~~~