2020-06-08 443 浏览
哈哈,唔好问我个分数点计出嚟🤣近近地今日就去咗呢间餐厅食个下午茶。其实今日已经系第三次食咁就写篇食评拉😋 今次两个人食,咁就带咗三个𩠌两杯嘢饮,呢个焦糖鸡翼仍然系我嘅首选。整到好脆再加上蜜糖,好开胃呀💕意粉就食开都系黑松露意粉,咁今次就试黑蒜白酒煮砚肉意粉,卖相好靓,面上仲放咗啲食用花,但系味道方面呢就有点淡,黑蒜同白酒嘅味都唔出,自信咁觉得自己煮仲好食🧟‍♀️咖啡方面,就嗌左杯cafe latte,咖啡唔香,普普通通嘅一杯咖啡。因为赏茶同beans合作出甜品之外,仲可以以优惠价钱叫赏茶既饮品,今次就试呢杯芝士奶盖四季春,茶味唔太浓,清清地好解渴,奶盖就我觉得芝士太浓🥱 不过食个下午茶就唔好要求太高啦,呢间都系一个好好嘅选择。

黑蒜白酒煮蚬肉意粉