2015-07-22
同友人🙋一向喜爱去小店食野,话说上网见到棋吧评语几好,于是book左一试,点知奇差😖。上到去环境不俗,好cozy ,大概有5张枱到 ,系油烟味有少少大,可以接受。店员👧都好nice既,坐低左系梳化位之后,有另外两个食客入到泥,店员就同我地讲可唔可以调枱,因为佢地想坐梳化位,同埋人地有5个人。于是我地就话我地都有订枱架呙😓,同埋餐厅都有另一张5人枱,同友人不明白点解店员无好好安排坐位,要客人坐低settle好,用佢地想坐梳化位藉口调位,对客人太不尊重了吧。婉拒左之后,店员仲未放弃,用送客薯条利诱😒 最尾调左位,但利申因为原则既问题无要到佢地薯条,纯粹系我只想和友人好好食餐饭,唔想纠缠。😠食物质素🍚: 野食等左好耐,价钱都唔平,98蚊一个吉列猪扒饭,无野饮。重点系𠮶饭好少,用叉食了三啖已经无左一半,男仔食完同无食应该会一样,重点来了😡,叫店员可否添少少饭,等左15分钟有多,再问先讲话“煲紧饭",得5张枱,全场得二人叫饭餐,点解可以无饭呢?😒😒😒 这不是餐厅最基本的嘛?😒最后饭不了了之,炸蟹拑(38蚊)需要一个钟才上菜,一咬,冻既😒😒😒😒等佢再炸又要一段时间。酒: 还可以,一分钱一分货,但又
婉拒左之后,店员仲未放弃,用送客薯条利诱😒
酒: 还可以,一分钱一分货,但又系等左好耐,因为酒未冻㖞😓
隔壁枱都有催上菜既情况,唯一赞赏既系有人生日,店主送上shooters, 可惜调酒最尾飞左𠮶调酒器落地........😱
两个饭,三杯饮料加一个蟹拑约370元
😷一次非常非常差的经验,餐厅由三个女仔经营,食物质素真系好失望😩,情愿食快餐店,绝对无下一次。😖