2023-07-23
早排同男朋友突然想食酸菜鱼🐟第一时间就谂起麻辣风云但夜晚假期walk in要得成廿几张飞放弃左直头寻日见到Openrice 有得book即日,即刻9冲去试一试呢间个个都打卡既餐厅,结果觉得有啲名大于实☹️🐟酸菜鱼可以自由选择口味,今次嗌左中辣、中酸、中麻结果酸味盖过哂所有味🫠,嗌中麻但连麻既感觉都无。。另外加左+$30 宽粉,唯一要赞既系份量都真系几足,两个人点一份都几饱下,本身想嗌埋个黑糖炸糍粑食都饱到无嗌到😂⚪️人气炸馒头就普通炸馒头😅觉得佢仲好食过酸菜鱼😂同埋打卡系几好睇既🤭两人枱唔够位摆快快趣影完相侍应就会帮手收返只船~🥬手撕包菜唔知系咪比酸菜鱼既酸味影响到,竟然连包菜都觉得酸酸地😵💫出面既手撕包菜会有小小蒜味辣味,但呢道系无乜味😅😅😅😅😅。。两个人食人均大概$250 左右都唔算贵,总括黎讲如果要食酸菜鱼既就真系唔会再黎呢到,不过服务同环境都系几好几舒服既
第一时间就谂起麻辣风云
但夜晚假期walk in要得成廿几张飞放弃左
🐟酸菜鱼
可以自由选择口味,今次嗌左中辣、中酸、中麻
⚪️人气炸馒头
🥬手撕包菜