餐厅: 大堂酒廊
资讯:

只有高度没有深度的Afternoon tea 经验即庆想食Afternoon tea, 想试下102 lounge就打去问有冇位,,当时 reception 表示窗口位已经full book, 去到发现full book既窗位到完咗tea time都冇人入坐😓,感觉似唔比walk-in坐窗口位。场地系靓既,大吊灯,梳化椅,每张枱都隔得远,有私人空间👌。服务质素偏低,侍应没有表情,入场招呼do安心命令feel,坐低放低menu行开10分钟再返尼问我地饮咩餐饮都ok, 不过冇问过我地要唔要额外饮水,枱面亦冇湿纸巾供应,举手冇人发现,要叫唔该先 aware 到。食物普通没有惊喜,3层塔有80%都系甜点包一杯饮品。感觉$718/2位再加一,性价比唔算高😑。
只有高度没有深度的Afternoon tea 经验

场地系靓既,大吊灯,梳化椅,每张枱都隔得远,有私人空间👌。

食物普通没有惊喜,3层塔有80%都系甜点
包一杯饮品。感觉$718/2位再加一,性价比唔算高😑。
下午茶
  • Tea set for 2