餐厅: 稻香 (碧湖花園)
资讯:

2021-05-02 879 浏览
不可一不可再嘅饮茶地方。员工冇服务,食物无质素。1)疫情下要客人共用茶壶,大家都表示好唔卫生好不满,但系工作嘅姐姐就话不嬲都系咁,冇办法。[房间内]2)完全冇见到职员叫客人用安心出行又或者写纸仔,都冇要求体温。3)食物质素奇差,灌汤饺超级咸,奶黄包近乎空心,烧腩仔米线,米线喺淋到完全接受唔到。最好笑嘅系佢仲话而家烧腩仔只系跟沙律酱,咁我哋就问佢仲有咩选择,职员就话一系拎姜蓉俾你。4)唯一一样我哋叫咗系可取既就系肠粉,总算有一样嘢系接受到。P.S 其实以前去开其他稻香都冇问题,真系唔知佢而家全线都咁差,定系呢一间特别差。
不可一不可再嘅饮茶地方。
员工冇服务,食物无质素。