2008-11-04 33 浏览
因为见佢喺网上个 promote 样几有趣,而且仲有几款味道咁精致认真,我哋就决定入去试吓,今晚呢餐我哋叫咗: Mini Trio 迷你汉堡包三重奏:包括牛肉、火鸡、蟹饼三款。最好味都仲系牛肉,肉身好厚呈粉红色半熟状态啱啱好,一啖咬落去肉汁四溢,滋味无穷!入面啲青瓜又酸又甜,越食越想食,车打芝士溶喺牛肉上面,同肉汁打成一片,真系好味!火鸡 mini 冇想像中咁嚡咁硬,亦比想像中浓味,配埋蕃茄片唔错!蟹饼系第一个放入口嘅,可以食到好丰富嘅蟹肉,唔似炸过但系又唔会散开,同场有新鲜蕃茄片同生菜,可以一清味蕾,入面嘅酱汁亦配搭一流! 呢个 mini 一次过满足晒三个愿望,三个唔同嘅包入面料唔同,酱汁都唔同,真系好有心思同埋心机!点可以唔嚟 encore!伴碟嘅薯条亦毫不马虎,炸得金黄脆口,入面仲软稔稔,热辣辣,点唔点蕃茄酱都得啦! Nachos 芝士辣肉酱焗玉米片:玉米片劲香脆,配上浓浓既半溶芝士,肉酱、酸咪咪嘅sour cream,钟意芝士同味浓嘅我哋根本冇法抵受咁大嘅诱惑,唔觉意食咗大半先惊觉停低影番张相再继续,实在真系太好食嘞! Caesar Salad with sautéed shr

Caesar Salad with sautéed shrimp 虾凯撒沙律:水准都仲系保持得好好,选菜新鲜,碟入面冇水份留低,入口爽脆,一份有六只虾仔,又爽又弹又鲜味,沙律汁亦够晒醒胃,parmesan cheese 就好浓好好味,配埋香脆嘅多士粒,整体上冇得弹,再一次搞到我哋食咗一半先记得未影相!

因为夜嚟所以唔驶排队而且可以唔慢慢食,侍应唔会急住返枱,几悠闲,下次都会再去!

Mini Trio
芝士辣肉酱焗玉米片