上次嚟食咗蒸气火锅 见到个餐牌啲小菜同埋隔离枱食小菜已经好想试,今次揾埋阿爸阿妈老婆嚟食小菜 首先咩都唔使讲一个蓝妹嘅fans见到$14.8一支真系超级市场都买唔到,整支啤酒先因为佢哋唔食鲍鱼,唔食龙虾伊面,所以试唔到呢两个优惠,但系我哋叫咗蒸鱼,片皮鸭,乳鸽,同埋两款小菜蒸鱼非常好食,88蚊真系使讲嘢 算大条,四个人, 如果夹埋其他𩠌仲未必食得晒片皮鸭半只,佢喺您隔离即场片,片左八片 ,八块皮,八条青瓜,冇京葱 四个人食每人两份, 酱汁味道ok,是一般的海鲜酱 。但好老实58蚊, 讲真我上个星期去小南国食, 如果系盲测嘅话, 我真系觉得两间唔系差好远,但系小南国成四旧几水片皮鸭两食。。。乳鸽 $18.8 一只,你绝对会忍唔住叫人头一只 ,但系同一时间亦都会食唔晒 佢唔算大只, 但系肉汁非常之多, 而亦都系即炸,非常之脆同热我个人本身对乳鸽冇乜特别喜好 但呢间乳鸽整得非常好食。不过佢啲乳鸽系一开二, 我建议一开四会容易食啲子姜蒸鱼云呢个系我妈叫嘅, 我个人就冇乜抗拒但系应该唔系啱所有人胃口子姜好食,鱼云好食, 佢仲有少少梅子酱 姜汁菜心呢个就争啲啦, 菜心老我唔系好介意 但系佢咁长我就
上次嚟食咗蒸气火锅

首先咩都唔使讲
一个蓝妹嘅fans见到$14.8一支
真系超级市场都买唔到,整支啤酒先

蒸鱼非常好食,88蚊真系使讲嘢
算大条,四个人, 如果夹埋其他𩠌
仲未必食得晒

四个人食每人两份, 酱汁味道ok,是一般的海鲜酱 。

我个人本身对乳鸽冇乜特别喜好
但呢间乳鸽整得非常好食。
不过佢啲乳鸽系一开二, 我建议一开四会容易食啲

子姜蒸鱼云
呢个系我妈叫嘅, 我个人就冇乜抗拒
但系应该唔系啱所有人胃口
子姜好食,鱼云好食, 佢仲有少少梅子酱

姜汁菜心
呢个就争啲啦, 菜心老我唔系好介意
但系佢咁长我就好介意, 因为你老已经咬唔开,仲要咁长件事就好难食啦
同埋系完全冇姜汁味
呢碟嘢要收78蚊, 下次醒目唔好叫

鱼肚杞子浸时蔬
呢个鱼肚畀得好客气,你会觉得似猪皮
而且我觉得亦都好足够 ,只不过个汤底冇乜味

埋单 $627
讲真有片皮鸭,有乳鸽,有蒸鱼,有啤酒 呢个价钱真系抵到烂
佢仲畀咗张应该八人枱我四个人坐
当然环境你话系咪会富丽堂皇就一定唔系㗎啦