2010-09-07
个个都讲到咁正, 作为froyo的fans, 梗系要0黎试0下啦!!! 0系正city super隔离, 唔难揾.写明regular or large 都系一律得一个topping, 已经有点儿… “有冇搞错!孤寒!” 太多人呢~~ 等0左5分钟, 终于见到杯froyo!都唔太杯, 但都冇yogurt town细得咁离谱. 算啦~ 试0下0者~~ Yoghurt好好味, 正如所有试过的人所讲, 真系好有乳酪0既酸味!! 食到真系吃紧乳酪, 而唔系乳酪味雪糕!! 而且, 好挺身, 好冻, 个人嫌佢太冻~ 但真系好正!!!我要0左两个toppings, 老公拣番一向要的oreo, 我亦要番挚爱的strawberry! 好新鲜!! 以中环IFC的价钱0黎讲, 超值!! 只系… 佢用木匙系特别, 但个人觉得口感怪怪的… 好似用番胶匙会好少少~ 只计yoghurt, 唔理价钱同toppings 数量, 系perfect!!!
0系正city super隔离, 唔难揾.