2022-05-30 4376 浏览
依家越嚟越多分店其实都唔系真系等好耐 今日等咗一个钟已经有位!小妹第二次食only😬都系谂住试吓新嘢▶️ 香葱赤虾 ($12) 👍🏻今期特别款 上面一大堆干葱 之后一大只生虾 仲有啲沙律酱生虾食落黏黏地🦐好新鲜 干葱系平时葱油拌面嘅干葱 配埋一齐又几好食㖞😋▶️ 酱烤日本产帆立贝 ($22)Sushiro啲帆立贝全部好厚切同鲜甜😍不过呢个酱烤咗同平时正常嘅冇分别 可以食返正常𠮶只▶️ 海螺双味 ($22)一碟两款 一款系有酱油 另一款系柠檬🍋海螺咬落爽弹 平时我少食 所以唔知叫唔叫好味我净系知片柠檬好酸🤣▶️ 蟹柳沙律酱 ($12)之前都食过 钟意佢蟹柳够大条但系今次佢卖相出事 件寿司反咗😗可能因为太忙同埋佢落得太多太多沙律酱 净系食到沙律酱味…▶️ 芝麻渍海鲜紫苏包 ($12)第一次试 上面超多鱼籽 入口即爆汁 跟住有啲生鱼 最失败系我唔知原来块叶就系紫苏😂冇食到 以为系装饰只怪我唔识食▶️ 鳕鱼白子军舰 ($17) 👍🏻呢个都系唔知咩嚟 但系系今期特别款之一 咁就叫咗上面有啲橙色啫喱 食落酸酸地 好似果jam咁?鳕鱼唔系我一般谂嘅鳕鱼 依个形状好似个脑嘅物体🧠质感好有趣 偏冻 然后有啲slim
都系谂住试吓新嘢

▶️ 香葱赤虾 ($12) 👍🏻
今期特别款 上面一大堆干葱 之后一大只生虾 仲有啲沙律酱
香葱赤虾

▶️ 酱烤日本产帆立贝 ($22)
Sushiro啲帆立贝全部好厚切同鲜甜😍
不过呢个酱烤咗同平时正常嘅冇分别 可以食返正常𠮶只
酱烤日本产帆立贝

▶️ 海螺双味 ($22)
一碟两款 一款系有酱油 另一款系柠檬🍋
海螺咬落爽弹 平时我少食 所以唔知叫唔叫好味
我净系知片柠檬好酸🤣
海螺双味

▶️ 蟹柳沙律酱 ($12)
之前都食过 钟意佢蟹柳够大条
但系今次佢卖相出事 件寿司反咗😗可能因为太忙
同埋佢落得太多太多沙律酱 净系食到沙律酱味…
蟹柳沙律酱

▶️ 芝麻渍海鲜紫苏包 ($12)
第一次试 上面超多鱼籽 入口即爆汁
只怪我唔识食
芝麻渍海鲜紫苏包

▶️ 鳕鱼白子军舰 ($17) 👍🏻
呢个都系唔知咩嚟 但系系今期特别款之一 咁就叫咗
上面有啲橙色啫喱 食落酸酸地 好似果jam咁?
鳕鱼唔系我一般谂嘅鳕鱼 依个形状好似个脑嘅物体🧠
质感好有趣 偏冻 然后有啲slimy口感🤔难以形容 但系味道ok既
鳕鱼白子军舰

Sushiro啲寿司真系好新鲜嘅 同埋佢个饭都好食 又唔太大旧😋
不过真系睇你叫咩 我今次试呢啲比较特别啲嘅就有少少伏🙈
除咗香葱赤虾好食之外
不过好在选择真系好多 又成日有新款 食极唔厌
同埋性价比ok 食餐劲 每人平均$200
下次会系有惊喜定系继续试伏呢?
香葱赤虾
酱烤日本产帆立贝