2021-03-05 609 浏览
入去果阵店员问我地叫menu啲野食定系任食火锅,果阵先知原来茶木依家有任食火锅,唔知净系依间分店先有定点。虽然价钱唔贵,但好似好伏咁,所以都系叫番menu啲野食算。点知一叫野食果阵,依样无果样又无,店员话因为有个厨师无番,佢煮既野食包括一啲小菜,蚝仔泡饭等等⋯其实即系大半个menu入既野无等食😅入黎果阵店员又唔讲,到叫野食先发现好似咩都无得食,因为废是又周围揾野食,最后是但拣左几样野食。🔸松露塔塔酱鸡丝拌面 $68有一碗鸡丝、一碗拌面、一旧鸭血、一旧素鸭个鸡丝有啲酱,不过其实食落个酱好似无咩味,都系平时麻酱好味好多。而个伴面就写系麻辣,食落得小小麻,无辣味。鸭血素鸭就唔好食,可能唔系好岩食。🔹炸鸡排肉燥饭 $78🔸酥炸排骨肉操饭 $76因为无选择,最后叫左两个唔同既肉燥饭。肉燥好少,完全唔够捞饭食。鸡排同炸排骨都够脆,但系鸡排就好食啲。🔹黑糖珍珠鲜奶 $33味道好淡,珍珠口感唔够烟韧。🔸综合鲜果茶 $39普通水果茶一杯,不过都有好多水果。

🔸松露塔塔酱鸡丝拌面 $68
有一碗鸡丝、一碗拌面、一旧鸭血、一旧素鸭
松露塔塔酱鸡丝拌面

🔹炸鸡排肉燥饭 $78
炸鸡排肉燥饭

🔸酥炸排骨肉操饭 $76
酥炸排骨肉操饭

🔹黑糖珍珠鲜奶 $33
味道好淡,珍珠口感唔够烟韧。

🔸综合鲜果茶 $39
普通水果茶一杯,不过都有好多水果。