2010-03-05 59 浏览
在入店前有model影相,谁知她之后就坐在我地隔离。有保母替她保妆、有人为佢影硬照、做访问,孤漏寡闻的我才知,我地可能见到台湾明星!唔理咁多,叫野食!所有店员都好有礼貌,好好人。老姜猪润出前一丁,不加味粉,先试原汤味。猪润味好出,正!加埋味粉,都好好味(可能有好多姜丝调味,I like it!)。日版一丁,面条很幼,吸晒汤味!虽然卖得贵,但试一试不为过份。油沙多士,原来砂糖,系附一包砂糖。我初时以为,在牛油上洒糖,再用火炝轻轻消燋。而家咁,即刻大减怀旧风味!牛油查唔够,四角都无查度!加砂糖食,好得意!有点像爆炸糖,在口内喳喳声溶掉。再用心整,油沙多,系好好食既野黎!一心谂住食香蕉pancake,但甜品牌上,有更吸引的Rum酒葡萄芝士班戟蓝莓配雪糕。黎到先至晃然大悟!!!克戟同班戟系唔同架!!!!!太激气喇!我想食克戟,唔系班戟呀!!而家黎个薄切切既班戟皮,包住大大pet的芝士吉士,好漏呀!拌著的雪糕,黎到已半溶;还有占左半只碟的蓝莓酱,简直多此一举,整碟野,好唔夹!另外,好朋友仲叫左杯热柠水。我谂下次,无咁饱时,一定要,试埋个青豆汤鸡批,拚香蕉克戟餐!!
唔理咁多,叫野食!所有店员都好有礼貌,好好人。
老姜猪润出前一丁,不加味粉,先试原汤味。猪润味好出,正
油沙多士,原来砂糖,系附一包砂糖
一心谂住食香蕉pancake,但甜品牌上,有更吸引的Rum酒葡萄芝士班戟蓝莓配雪糕。黎到先至晃然大悟!!!克戟班戟系唔同架!!!!!太激气喇
!我想食克戟,唔系班戟呀
另外,好朋友仲叫左杯热柠水。
甜品餐牌
老姜猪润出前一丁