餐厅: 美中·鴨子 (將軍澳中心)
资讯:

餐厅: 美中·鴨子 (將軍澳中心)
资讯:

2019-08-28 489 浏览
爱生事家庭又出动揾嘢食,将军澳中心近期扩展咗,过嚟睇吓有咩好食先,行咗个圈,岳父话呢间咁多人排队嘅应该好食,原来系美中鸭子,6点几已经座无虚席要等位,攞咗6人飞要等5张,一家人去行吓扩张嘅商场先,又惊过咗龙,原来而家有apps可以提你到你张飞入座,真系孤陋寡闻,哈哈哈!行咗一阵真系向机㖞,未行到一半已经过咗轮候号码,去到仲要过咗5张,乜咁多人等唔切咩,去到职员都俾返我地入座,叫咗个4人套餐再加两个𩠌,头盘清新柚子沙律果然够清新,几醒胃,啱哂炎炎夏日食;青葱麻香鸡食落有小小麻辣,啱哂我;屋厢里咕噜肉当然系叫俾个仔,因为个仔最钟意食,呢个叫做不过不失;川国演义麻辣水煮鱼片,听个名好似好劲,实际呢?真系非常唔错,我老婆同姨仔系嗜辣族,都一路食一路赞好,话辣得好过瘾;上海大碗云吞鸭汤,非常浓郁,有点黏口,出面饮唔到;北京宫爆大虾球,一食就讲唔到嘢,点解可以咁好食,必定翻啅之作;到主打北京填鸭,可能期望过大,唔觉特别好味,可能以往食过北京楼,呢度只算合格不差;茶树菇小豆苗,可能因为呢类型嘅蔬菜口感唔好,好似食柴枝咁,一家人都冇乜兴趣;不过总结呢度嘅食物水准系唔错嘅,唔怪之咁多人等位,下次要再试吓
;不过总结呢度嘅食物水准系唔错嘅,唔怪之咁多人等位,下次要再试吓其他菜式先