2023-06-24 177 浏览
小编依日傍晚要去告别一位受尊敬嘅老人家,提早咗到达观塘,就先去食啲甜嘢帮心情打下底先。😌 🥣 5款自选DIY (奶茶冻、包心芋圆、芋圆、焙茶圆 & 椰汁) 😋😋😋😋😋小编拣咗最平嘅自选DIY,食完觉得奶茶冻同焙茶圆最特别。‍☺️ 奶茶冻好滑唔易散,同喺坊间冇见过嘅焙茶圆一样好有茶香甘味!🍵 无论系包心芋圆、芋圆同焙茶圆都好有咬口又唔韧,加埋椰汁依个配搭,整体都系微甜、好夹!👏🏻下午茶 💵 约港币$40/人💁🏻‍♀️ 留意返︰小店只收现金,而且人手唔够,入座、落单都系要等等,但地方系好宽敞,简单嘅纯白装修,又有自然光,唔赶时间坐低休息下系几唔错嘅!🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow @foodirectory.hk!

下午茶 💵 约港币$40/人

2023-06-21