2023-03-19
尼间餐厅由疫情期期帮衬到宜家 都食咗3,4次 睇住佢嘅质素真系直线下跌!!! 服务质素差 特别系啲打軚嘅经理 句句都凶住人咁! 我book咗枱8个人食饭 黎到叫我坐张4人枱 话最多加大少少俾你 我当下都唔知讲咩好😅个经理就走埋黎话 “好宜家准定啦” 要我勉强坐落去咁俾几千蚊黎食个海鲜 只系唔想食到好似快餐厅 所有野一次过上晒姐 叫佢2样2样咁上 都话唔得 一系又凶我话”你要预啲野要好慢先上到 到时要等唔好嘈” 真心俾钱黎食饭都想开心姐 但尼啲经理态度真系令成餐饭嘅质素大打折扣!! 黎食饭好似受气咁食物质素就好一般 未去到难食 不过比起第一次黎食真系差得远 净系以上汤龙虾煎米底就已经好大分别 以前食嘅煎米底系系真。煎米粉 今次嘅煎米底系变成炸米粉 (可能成本效益要快煮好?) 但其实个米粉底都要加钱啰🙃 汁又唔太够咁🤷🏻♀️ 可能真系好似佢地啲经理话斋 佢地太好生意唔休做 多你一单生意唔多 少你一单又唔少 总之唔会再黎 太差劲
总之唔会再黎 太差劲