2022-12-22
将军澳海旁开左好多新餐厅,加埋将蓝隧道通左车,假日好多人。难得得平日放假可以去行下chill 下,就随便揾左间café 坐低。天气好好,谂住坐出面,点知张枱好污糟,谂住叫侍应执下,点知佢话唔系由佢地负责,系出面啲姐姐负责。咁即系出面啲枱櫈唔属于餐厅?系任大家坐?下次试下就咁坐系度晒下太阳都好㖞~真系好舒服。讲返食物,真系好一般。1.JOMO All DayBreakfast with Smoked Salmon $138三文鱼(碎上)、有火箭菜、炒蛋、(中?)啡菇、半个牛油果、几条焗蕃一块包同两粒车厘子,算正路,但食完唔觉饱。2.Mocha (跟餐+$20) 首先用玻璃杯嚟装卖相已经好唔掂,饮落仲要超难饮,真系好少用难饮去形容一杯Mocha 。啡味淡、朱古力味更淡,稀了了,真系好难饮。环境又真系无得输嘅,正如某明星话斋,真系唔好对café 食物有期待。买单一个人连加一$174⋯⋯如果多人,都只可以坐90分钟……张枱仲要抹唔干净….可一不可在。真实食评,绝非恶意中伤,劣评系因为个人认为杯咖啡坚难饮。个人口味嘅嘢,无得要我改。话难饮都要算「诽谤」?
讲返食物,真系好一般。
2.Mocha (跟餐+$20)
买单一个人连加一$174⋯⋯
如果多人,都只可以坐90分钟……
张枱仲要抹唔干净….
可一不可在。
真实食评,绝非恶意中伤,
劣评系因为个人认为杯咖啡坚难饮。
个人口味嘅嘢,无得要我改。
话难饮都要算「诽谤」?