2018-03-01
其实今次系我第一次食华嫂,我系抱住好大奇望去食既😂因为呢间太出名啦,系几个月前入左元朗个间无开到,等左好耐今日终于可以食到观塘呢间 好开心🧡.左早几点去都要等既心态等排队个阵都冇咁急燥,前前后后都等左20мιnѕ!其实我都系个菠萝包控!所以1坐低谂都5洗谂叫左个菠萝包招牌菜😬👉🏻招牌菠萝包菠萝包有块甜甜的酥脆表层!把牛油、煎蛋和蕃茄夹在菠萝包之中即刻变左地道既三文治温度暖暖的入口立刻感受到「招牌菠萝包」的饱满口感😍又甜又咸将传统甜味既菠萝包变成了咸既餐点✨✨,随即叫多杯👉🏻热奶茶$14够晒热入口茶味较重都算香浓,虽然5算太滑但真心都几好饮的!茶同奶既比例мaтcн aн ✌🏻要埋个主食👉🏻鸡翼肉眼筋煎蛋冬阴公米粉 $49呢个我见都算少人叫呀!一落枱劲香,成碗份量好多 对我黎讲ѕнare食是刚好的😆鸡翼很出色,餣到入晒味颜色又靓!同埋有只蛋食下都几开心:)汤底系冬阴公好开胃!但食落辣度有 3.5/10 即系5辣😂😂但真系好香!米粉腍左少少!成碗算是中规中矩!但饮完好快要饮水中和返😂😂.втw呢度全落地玻璃阳光充足,不过出面有很多人等紧唔系咁好意思慢慢食咁👀
👉🏻招牌菠萝包
随即叫多杯👉🏻热奶茶$14
要埋个主食👉🏻鸡翼肉眼筋煎蛋冬阴公米粉 $49
呢个我见都算少人叫呀!