2015-10-29 3856 浏览
想番黎食好奈, 咁岩同男朋友一齐又无野做, 就再黎ENCORE一下其实呢间唔算平所以每次都食一两样, 加上都够食, 就够了今次都系食个墨西哥烤饼早餐, 食既话我喜欢加佢配既SOUR CREAM, fresh D 又好味D, 正!!!我仲一定会试佢既DRINK, 嗌左舍PINK LADY, STRAWBERRY+PEACH+APPLE.. (好似系), 沙冰FEEL 好FRESH, 都系正的!!!最后更系要嗌WAFFLE 啦, 上次食个APPLE CAMERMEL 已经好好味, 佞今次试BERRY + BANANA 的, 都好多FRUIT , 雪糕足够平均分俾每格, 再加左D糖浆黎食, 一流既口味))) 下次再去又要试其他款)

其实呢间唔算平所以每次都食一两样, 加上都够食, 就够了

)))
下次再去又要试其他款