2020-07-11
餐厅装修别致,充满中国古典风格特色,屏风,餐灯,就连餐碗餐碟都好靓!$312/位,依个火锅放题,有晒顺序俾你顺住食:刺身,虾多士,鸡煲,打边炉,而且有多种野饮任饮,除左平时饮开既大众化罐装饮品,仲有餐厅自家煲既凉茶/特饮,最欣赏系一杯杯用胶膜封好晒,非常衞生。除左刺身,所有野食都可以任叫任食的。未开始之前,服务员会捧好多前菜俾你,辣菜铺花生,沙律,胡椒猪肚,蜜糖鸡翼,蔬菜天妇罗....真系未入正题已经饱左3成,大家要留意番😂咁多野食,小妹拣几个重点😏🐔鸡煲闻落香,不过食落唔系好够味,唔够惹味打边炉用既煲好有宫廷色彩,外形同色彩都好独特🍤松露虾多士:新鲜即炸,热辣辣,千祈唔好一啖摆入口。虾多士唔会好多油,加埋些少松露酱点缀,几好食!🛶海鲜船:成餐既点精位,有蟹、青口、带子、蚝、蚬、黄花鱼、墨鱼滑....摆盘只船有d夸张,特别系大台只船要2个人一齐搬😲钟意食海鲜既朋友岩晒,蟹🦀同蚬系至爱,好鲜甜,黄花鱼仲要系一条上,又滑又甜。番点海鲜既时候,服务生仲话有鲍鱼,问我地试唔试添😊依个价钱,可以一试!
咁多野食,小妹拣几个重点😏
🐔鸡煲闻落香,不过食落唔系好够味,唔够惹味
打边炉用既煲好有宫廷色彩,外形同色彩都好独特
依个价钱,可以一试!