2011-08-12 29 浏览
我同朋友一同四人..用coupon嘅..消费约$148.再+10%..原价好似$288.再+10%...价钱已经非常吸引..可能因之前日本海啸嘅关系卦..所以管著试一试嘅心情去食一次..但食后感觉出人意表..喜出望外..以为用咁嘅价钱一定平嘢冇好..估唔到呢间餐厅都交足功课..首先..餐厅环境舒适..如果靠近窗口景观可远望维多利海景..先讲D菜式有几张纸俾你拣十款菜式..( 生蚝..不过不失 ) ..( 矶煮鲍鱼系切片嘅..鲍鱼几淋..鲜甜多汁 )..( 智利白酒蓝青口..新鲜 )..( 纽西兰羊架..好Juicy..Yummy..)..仲有黑椒牛舌..鹅肝多士..汁煮牛肋骨..海老天妇罗都OK..另仲有沙律吧无限添加..除咗以上十款菜式..每人再可以拣Main Dish 系生嘅..我同朋友拣咗银鳕鱼同安格斯牛扒( 餐厅会俾个铁板你慢慢烧 )..最后可拣两款甜品 ....整体餐厅:环境..食物水准及服务都OK嘅..可后人多服务员未能即刻招呼到..但都见到佢地忙到咁..唯有就一就啦..不过我都会再去嘅
可能因之前日本海啸嘅关系卦..
以为用咁嘅价钱一定平嘢冇好..估唔到呢间餐厅都交足功课..
)..最后可拣两款甜品 ..
2011-07-22