2017-08-11
平心而言,这间分店的竞争力比起荃湾其他竞争对手比较弱,可能论速度、效率是差一点,不过论食物款式、新鲜程度都ok,价钱呢? 同区黎讲就差不多,所以大家甘岩去到如心广场都可以一试,听闻荃湾好似仲有分店,唔知质素会系点刺身质素系我心中叫中上,至少都系新鲜味美,样子叫ok,款款都有d,普通咪系长脚蟹、八爪鱼、希灵鱼、三文鱼、象物蚌、大细虾甘,对了,带子系我必叫的,真心觉得要快食,否则天气甘热,融冰就食唔到刺身了。炸物同烧物都叫做我的最爱之一,他都有虾呀、南瓜呀、酿鸡翼、羊扒、焗蚝(要比个心心)、鱼干、鲭鱼等等,秋葵阵味唔系个个都钟意食,牛舌软林林感觉不太好,印象中就食左呢d肥牛窝入面系薯粉黎架,寿喜烧汤底唔会太咸,我几钟意熟食都食左一品料理架,质素冇失准,个人觉得搬上黎食物要即炸热辣辣,呢点餐厅都做到,所以合格总体而言可以一试,期望食物继续保持新鲜,任食餐厅最重要就系呢点!
肥牛窝入面系薯粉黎架,寿喜烧汤底唔会太咸,我几钟意