2019-03-21 4709 浏览
新年期间, 同家人拣左Nadaman食午餐, 每次来香格里拉食饭, 除左Café Kool, 每间餐厅都比到我地愉快的用餐经验. 餐厅位置软入, 灯光有点暗, 但座位都算阔落张台都好大张. 星期六佢地都有供应set lunch, 我地拣左Sushi set 同一个怀石料理. Sushi set就比较上无咁靓同精致, 有9件寿司同小卷. 鱼生普普通通, 唔算得上非常鲜味. 但怀石料理样子就比较吸引, 女士们一定会喜欢. 精致的一碟碟, 光是眼看已经好开心. 前菜有煮豆腐 同sashimi, 之后的煮鱼都非常清甜. 天妇罗同主菜烧鱼都做得很香口, 加埋个迷你鱼生饭就简直是完美. 员工服务非常好, 经常留意客人需要什么, 又很勤力加水, 这就是酒店服务同商场所谓高级餐厅服务的分别. Shangri-la是一个我很喜欢的酒店品牌, 希望将来品质仍可以保持水准.