2019-11-27
全家人想食这间Shake Shack 好耐,难得出开香港,又唔驶排队,就试吓啦!叫左三个饱,一份芝士薯条,两杯饮品!攞出来,排得靓靓,但望落去个个饱都一样样先讲这三个饱,shroom 入面重点只有大啡菇,但大啡菇入面有流心芝士,一口咬落去,湿润嘅啡菇同芝士流晒出嚟,仲有拉丝效果,相当不错!DBL Shack 就double左牛肉,肉质就真系好juice,唔似m 记果d干净净,真系一分钱,一分货Shack Stack 就一定系招牌嘢啦,一块牛肉加一块大啡芝心菇,唔驶讲都肯定比以上两款口感丰富好多啦!见到好多人饮大大杯红色饮品,嚟到当然都试吓啦,原来叫做 S Cran Lemon ,饮落系好似柠檬soda,但气唔算太多,但我就觉得几甜,而另一杯milk tea 奶昔就真系好好饮,好重茶味,唔太甜,一个人可以饮晒成杯最后这份芝士薯条都相当不错,热辣辣嘅薯条琳上好creamy 嘅芝士,芝士唔会因为放耐左而变回硬身,一直食到尾都仲好软软、湿湿咁,好好味!期待左咁耐,终于食到, 好彩都没有失望,可惜饱就细左d,价钱又一样贵左d d 啰
叫左三个饱,一份芝士薯条,两杯饮品!
攞出来,排得靓靓,但望落去个个饱都一样样